Parketvloeren die ecologisch verantwoord zijn, voor de beste prijs

 

Eiken houten vloer 18cm rustiek gerookt geolied 4mm top
Eiken houten vloer 18cm rustiek gerookt geolied 4mm top
Hollandsche Vloeren Steden Assen Visgraat wit
Hollandsche Vloeren Steden Assen Visgraat wit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parketvloeren kopen voor een nieuwe look in huis? Maar wilt u tegelijkertijd geen kapitalen uitgeven aan een nieuwe parketvloer? Neem dan een kijkje in de webshop van Parketloods. Wij hebben ons ontwikkeld tot specialist in mooie, duurzame en betaalbare parketvloeren. Wij nodigen u van harte in onze online parketvloeren winkel of in onze showroom in Amsterdam.

Al vele jaren zijn wij een bekend begrip in de omgeving als het gaat om parketvloeren. Het doel van Parketloods is kwalitatief hoogwaardig en ecologisch verantwoord parketvloeren te leveren. Onder onze klanten bevinden zicht parketwinkels, bedrijven, ZZP’ers maar ook particulieren. Vooral door onze zeer lage prijzen voor onze parketvloeren komen klanten bij ons terug. Echter niet alleen de aanschafprijs is belangrijk, ook de gebruiksvriendelijkheid en de duurzaamheid. Hierin zullen wij u ook niet teleurstellen. Onze parketvloeren stralen inmiddels al in vele panden in de omgeving.

Parketvloeren in verschillende soorten

Als u parketvloeren wilt kopen biedt Parketloods verschillende soorten aan. Deze kunt u allemaal op onze website bekijken. Zo hebben wij bijvoorbeeld lLamelparket / Multiplank houten vloeren. Dit is de nieuwe versie van parketvloeren. Deze vloeren zien er uit als massief houten vloeren, maar zijn dit niet. Eigenlijk bestaan deze planken uit verschillende lagen waarbij de toplaag van hardhout is.

Dan kunt u nog kiezen uit massieve vloeren van eiken, welke een natuurlijke uitstraling geven aan uw huis.

Verder vindt u in ons assortiment de categorie ‘goedkope parketvloeren’ welke veel worden gekozen. Goedkoop parket is een selectie van houten vloeren met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en speciaal groot ingekochte partijen.

Kenmerken van onze parketvloeren

Als u voor de parketvloeren van Parketloods kiest bent u verzekerd van de volgende kenmerken:

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor onze parketvloeren. Meer informatie? Kom langs of bekijk onze website.

Maak a.u.b. uw keuze: