Lamelparketten

Lamelparketten bestel je gemakkelijk en snel bij Parketloods

Lamelparketten bekijken en bestellen bij een vloerspecialist? Lamelparketten die op een duurzame milieuvriendelijke wijze gemaakt worden? Bekijk dan het aanbod lamelparketten op de website van Parketloods. Bij Parketloods kunnen klanten al vele jaren terecht om lamelparketten te kopen. Wij hebben deze namelijk op voorraad in verschillende houtsoorten en maten. Zo kun je kiezen uit:

  • Eiken lamelparketten
  • Essen lamelparketten
  • Maple lamelparketten
  • Beuken lamelparketten

Door dit gevarieerde aanbod lamelparketten vind je bij ons beslist wat je zoekt. Of het nu gaat om woningen, kantoren of andere panden, wij leveren passende lamelparketten die jarenlang meegaan.

Meer dan 10000 mogelijkheden voor lamelparketten

Als je lamelparketten aanschaft bij Parketloods zijn er meer dan 10000 mogelijkheden. Indien wenselijk kun je zelfs lamelparketten op maat laten maken. Daarnaast kun je kiezen uit één strook en drie strook kant en klaar parket en visgraat en tapis lamelparket. Wat jouw keuze voor lamelparketten ook wordt, wij verzekeren je de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Meer hierover kun je lezen op onze website.

Lamelparketten op een milieuvriendelijke wijze gemaakt

De lamelparketten van Parketloods worden op een zeer milieuvriendelijke wijze gemaakt. Onze leveranciers van lamelparket besteden veel aandacht aan het milieu. Wanneer je onze lamelparketten koopt ben je er dus ook zeker van dat de leverancier duurzaamheid centraal heeft staan. Tegenwoordig is dit steeds belangrijker. Daarom werken vele interieurstylisten inmiddels met onze lamelparketten. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Graag verwijzen wij je naar onze website.

Maak je keuze

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Lamelparketten

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

U bent welkom mét of zonder afspraak. Ook is het nog steeds mogelijk om een adviesgesprek in te plannen via videobellen. Meer info.

Lees hier over onze Corona / Covid 19 maatregelen per 24 november 2021.

Let op: kom alstublieft op tijd naar de showroom. In verband met de recente aanscherping van de maatregelen sluiten de deuren van onze showroom stipt om 17 uur.

 

Maak nu een afspraak

Tot ziens in onze showroom!

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer