Purmerend

Lamelparketten kopen bij een leverancier in de buurt van Purmerend?

Lamelparketten aanschaffen die lang meegaan voor jouw vastgoed in Purmerend en omgeving? Wil je lamelparketten op maat laten maken in de buurt van Purmerend omdat je speciale wensen hebt? Ga dan naar Parketloods, dé lamelparketten specialist van Purmerend en omgeving. Wij bieden beslist de meest ecologisch verantwoorde lamelparketten. Het lamelparket wat wij verkopen wordt namelijk ecologisch verantwoord gemaakt. Wij werken uitsluitend samen met leveranciers van lamelparketten die het milieu centraal hebben staan. Vind je dat ook belangrijk? Duurzame lamelparketten kopen in de buurt van Purmerend? Bij Parketloods kun je ervan uitgaan dat deze op een milieuvriendelijke wijze gemaakt zijn.

Waarom lamelparketten?

Veel van onze klanten in de buurt van Purmerend en omgeving kiezen tegenwoordig voor lamelparketten. Dit komt o.a. doordat lamelparketten vele voordelen bieden. Zo kunnen ze op maat gemaakt worden en kunnen onze klanten deze zelf gemakkelijk leggen. Ook is de werking van het hout minimaal en in meer dan 10000 verschillende afwerkingen leverbaar. Wil je graag vloerverwarming? Dat kan ook met onze lamelparketten. Kortom, met onze lamelparketten is alles mogelijk. Wij leveren deze graag in de buurt van Purmerend en daarbuiten.

Mogelijkheden op het gebied van lamelparketten

De mogelijkheden op het gebied van lamelparketten zijn eindeloos. Zo zijn deze in veel verschillende soorten hout en afwerkingen verkrijgbaar en te leveren in Purmerend en omgeving. Welke lamelparketten je ook kiest, deze:

  • Zijn maatvast
  • Hebben een lange levensduur
  • Zijn zowel zwevend als verlijmd te leggen
  • Zijn van formaldehyde-arm klasse E-1

Meer hierover kun je tevens lezen op onze website.

Lamelparketten bestellen?

Wilt je lamelparketten bestellen? Bij Parketloods kan dat gemakkelijk en snel via de webshop. Wij komen de door jou gekozen lamelparketten leveren in de buurt van Purmerend en omgeving. Bekijk de website om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Lamelparketten | Purmerend

Reviews
Parketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup

Onze showroom is open!

Lees welke maatregelen we hebben genomen in het kader van het COVID-19 / Corona virus.

Info COVID-19 Maak een afspraak in de showroom

Skype-gesprek met de showroom!

Uw nieuwe vloer uitzoeken vanuit uw eigen huis, dat kan vanaf nu bij de Parketloods.

Meer info Maak een Skype of Hangouts afspraak

Parketloods logo
Parketloods