GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Eiken vloeren geliefd onder onze klanten in de omgeving

 

 Walnoot geolied rustiek eiken houten lamelparket vloer
Walnoot geolied rustiek eiken houten lamelparket vloer
Raw eiken multiplank - 18 cm breed - open noest - blanke olie
Raw eiken multiplank – 18 cm breed – open noest – blanke olie
Massief eiken, Rustiek extra 22cm breed onbehandeld
Massief eiken, Rustiek extra 22cm breed onbehandeld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eiken vloeren bekijken en kopen die sfeer en warmte in jouw huis brengen? Op zoek naar tijdloze eiken vloeren die passen binnen elk interieur? Kom dan naar Parketloods of bekijk onze website. Parketloods is een vloerenspecialist die een ruim aanbod eiken vloeren aanbiedt. Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen uit verschillende kleuren, soorten en maten eiken vloeren zoals:

  • Luxe plint 60×15 edelfineer eiken onbehandeld 2,4m
  • Luxe plint 60×15 edelfineer eiken naturel geolied 2,4m
  • edelfineer profiel 78
  • wit edelfineer profiel 58

Door dit ruime aanbod eiken vloeren vind je bij ons beslist wat je zoekt.

Eiken vloeren uit Polen

Onze eiken vloeren komen voornamelijk uit Polen direct van de fabriek vandaan. Al onze eiken vloeren zijn kwalitatief hoogwaardig en ecologisch verantwoord gemaakt en voldoen aan de FSC norm. Eiken vloeren zijn al sinds de middeleeuwen populair als houten vloer aangezien de eiken vloer een van de sterkste Europese vloeren is die gelegd kan worden. De mogelijkheden van eiken vloeren met betrekking tot de afwerking lopen uit een van oliën, lakken en in de wax zetten. Het onderhoud van eiken vloeren is eenvoudig. Onze eiken vloer kan meerdere malen gerenoveerd worden, normaal dient een lak vloer eens in de 10 a 15 jaar gerenoveerd te worden en een goed onderhouden olie vloer kan nog langer mee.

Eiken vloeren en plinten

Naast het leveren van eiken vloeren kun je ook terecht voor een groot aanbod in eiken plinten die bijzonder goed aansluiten bij de eiken vloeren. Weet je het even niet? Is de keuze te lastig in het maken van alle eiken vloeren op onze website. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze loods te Krimpen aan de Lek en wij helpen jou graag verder. De eiken vloeren van de Parketloods zijn niet voor niets al vele jaren geliefd onder bedrijven, particulieren en ZZPers!

Maak a.u.b. uw keuze: