Temperatuur verklikker 1 per 10m2

Levertijd ca. 2 dagen

De temperatuur verklikker heeft u nodig onder uw vloer i,v,m. de garantie van uw vloer meer lezen

Adviesprijs € 12,95
€ 9,95

Je bespaart € 3,-

Productomschrijving

De temperatuur verklikker of ook wel vloerverwarming verklikker genoemd, dient onder uw houten vloer geplaatst te worden i.v.m de garantie van uw houten vloer op vloerverwarming.(zie foto) De vloerverwarming verklikker dient elke 10m2 geplaatst te worden. In principe ziet u de temperatuur verklikker niet meer terug, alleen bij een serieuze klacht waarin de temperatuur van de vloerverwarming een discussie staat, kunnen we aan de verklikker zien of de vloer te warm is geweest. Op de strip kunnen 5 verschillende temperaturen gemeten worden, namelijk: 32°, 36°, 40°, 50° en 60°. Wanneer de temperatuur overschreden wordt, komt er een rode blijvende kleuring op de strip.

De loodgieter en/ of vloerverwarming installateur dient de vloerverwarming zo in te stellen dat de bovenkant van de dekvloer niet warmer dan 28° wordt. 

Tegenwoordig bestaat er ook een fidbox, hiermee kunt u de temperatuur van uw vloer digitaal monitoren en via een app de waarden inlezen. Wanneer u meer wilt weten over de fidbox kunt u op de link klikken.   

Specificaties

Artikel nmr.
TB008
Levertijd
2 dagen
Vloerverwarming

Kleurstaal

Gerelateerde producten

LCP02085317-Fidbox-Parketloods-inbouw-woonkamer-jpg.

Fidbox, luister naar uw vloer via de app,

Adviesprijs € 299,-
Voor € 250,-

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!