Temperatuur verklikker 1 per 10m2

5 1
Levertijd 2 dagen

  De temperatuur verklikker heeft u nodig onder uw vloer i.v.m de garantie van uw vloer.

  Lees verder
  temperatuur-verklikker
  Toebehoren
  Van € 12,95
  Voor 8,95 In stock

  U bespaart € 4,-

  Komt u er niet uit?

  Laat u terugbellen!

  Productspecificaties

  Artikel nmr.
  TB008
  Levertijd
  2 dagen
  Vloerverwarming

  Productomschrijving

  De temperatuur verklikker heeft u nodig onder uw vloer i.v.m de garantie van uw vloer. In principe ziet u de temperatuur verklikker niet meer terug, alleen bij een serieuze klacht waarin de temperatuur van de vloerverwarming een discussie wordt, kunnen we aan de verklikker zien of de vloer te warm is geweest. Op de strip kunnen 5 verschillende temperaturen gemeten worden, namelijk: 32°, 36°, 40°, 50° en 60°. Wanneer de temperatuur overschreden wordt, komt er een rode blijvende kleuring op de strip.

  Wanneer u vloerverwarming heeft, wordt er bij het plaatsen van de nieuwe vloer onder elke 10m2 een verklikker aangebracht. Op deze manier kunt u goed zien of de vloer te warm geweest is. Het is belangrijk om dit goed af te stemmen met uw loodgieter en/ of vloerverwarming installateur. Deze kan de vloerverwarming zo instellen dat hij niet warmer dan 28° wordt.

  Tegenwoordig bestaat er ook een fidbox, hiermee kunt u de temperatuur van uw vloer digitaal monitoren en via een app de waarden inlezen.

  Gerelateerde producten

  Tekst popup in beeld

  De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

  Waarvoor kunt u een afspraak maken?

  Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt. U bent ook zonder afspraak welkom, maar vooral op zaterdag én in de aankomende vakantieperiode bestaat dan de kans dat we u niet (meteen) kunnen helpen.

  Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

  Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak in onze afsprakenplanner.

  Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

  Maak direct een videobel of showroom afspraak

  Levering van uw reeds bestelde vloer:
  Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

  Uw bestelling ophalen:
  Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
   

  Tot ziens in onze showroom!

   

   

  Parketloods logo
  Parketloods
  De Parketloods is open!
  Lees hier meer