Temperatuur verklikker 1 per 10m2

Levertijd 2 dagen

  De temperatuur verklikker heeft u nodig onder uw vloer i,v,m de garantie van uw vloer,

  Lees verder
  Parketloods_verklikker_houtenvloeren_vloerverwarming
  temperatuur-verklikker
  Toebehoren
  Adviesprijs € 12,95
  Voor 9,95

  U bespaart € 3,-

  Komt u er niet uit?

  Laat u terugbellen!

  Productspecificaties

  Artikel nmr.
  TB008
  Levertijd
  2 dagen
  Vloerverwarming

  Productomschrijving

  De temperatuur verklikker of ook wel vloerverwarming verklikker genoemd, dient onder uw houten vloer geplaatst te worden i.v.m de garantie van uw houten vloer op vloerverwarming.(zie foto) De vloerverwarming verklikker dient elke 10m2 geplaatst te worden. In principe ziet u de temperatuur verklikker niet meer terug, alleen bij een serieuze klacht waarin de temperatuur van de vloerverwarming een discussie staat, kunnen we aan de verklikker zien of de vloer te warm is geweest. Op de strip kunnen 5 verschillende temperaturen gemeten worden, namelijk: 32°, 36°, 40°, 50° en 60°. Wanneer de temperatuur overschreden wordt, komt er een rode blijvende kleuring op de strip.

  De loodgieter en/ of vloerverwarming installateur dient de vloerverwarming zo in te stellen dat de bovenkant van de dekvloer niet warmer dan 28° wordt. 

  Tegenwoordig bestaat er ook een fidbox, hiermee kunt u de temperatuur van uw vloer digitaal monitoren en via een app de waarden inlezen. Wanneer u meer wilt weten over de fidbox kunt u op de link klikken.   

  Gerelateerde producten

  Toebehoren - LCP02085317-Fidbox-Parketloods-inbouw-woonkamer-jpg.

  Fidbox, luister naar uw vloer via de app,

   Adviesprijs € 299,-
   Voor € 250,-

   Onze showrooms zijn open!

   U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

   Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

   Maak nu een afspraak

   Let op, Koningsdag, 27 april en Hemelvaartsdag, 18 mei zijn wij gesloten.

   Het is nog steeds mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

   Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

   Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
   We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

   Tot ziens in onze showroom!

   De Parketloods is open!
   Afwijkende openingstijden, lees meer