Deurmat Otium at home Praktisch antraciet 200 cm breed

Levertijd 2 - 4 dagen

Een schoonloopmat is van cruciaal belang om verschillende redenen. Allereerst helpt het vuil, modder en ander vuil buiten te houden, waardoor de pvc en houten vloeren schoon blijven en de levensduur van de pvc of houten vloer wordt verlengd.

Een schoonloopmat bevordert ook de hygiëne, omdat het bacteriën, ziektekiemen en allergenen opvangt die anders door de ruimte verspreid worden. Dit draagt bij aan een gezondere omgeving, vooral in gebieden met veel verkeer. Daarnaast bespaart het gebruik van een schoonloopmat tijd en geld door het verminderen van uw schoonmaaktijd.

Het allerbelangrijkste is het voorkomen van krassen en schade door zand.

Kortom, een schoonloopmat is een goede investering die bijdraagt aan uitstraling, veiligheid, hygiëne en levensduur van uw vloer.

Lees verder
ParketEntree Antraciet 1
ParketEntree Antraciet 2
Toebehoren
18,95 per 10 cm

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02094502
Levertijd
2 - 4 dagen
Lengte
10 cm
Breedte
200 cm
Overzicht1
Schoonloopmat voor binnen
Overzicht2
Geoptimaliseerd is voor zowel vuil- als vochtopname
Overzicht3
Per 10 cm

Productomschrijving

De ParketEntree schoonloopmat, verkrijgbaar bij Parketloods, biedt de perfecte oplossing om vuil en vocht buiten de deur te houden. Deze hoogwaardige mat verwijdert effectief vuil en modder van schoenen, waardoor uw vloeren schoon en netjes blijven. Gemaakt van duurzame materialen is deze schoonloopmat ontworpen voor intensief gebruik en eenvoudige reiniging. Dankzij het gestructureerde oppervlak en geavanceerde vezeltechnologie absorbeert en behoudt deze mat moeiteloos vocht en vuil. Kies voor de ParketEntree schoonloopmat en verwelkom uw gasten in een schone en gastvrije omgeving. Verbeter de uitstraling van uw entree met deze kwaliteitsmat.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!