Oskar Big Luchtbevochtiger Wit

Levertijd 2 dagen
  • Overzicht1 100 m2/250 m3
  • Overzicht2 25 – 46 dB
  • Overzicht3 Houder voor geuroliën
  • Overzicht4 incl. Antibacteriële filtercassette

Met een makkelijk vulbare watertank van 6 liter, 4 verdampingsfilters, een ingebouwde hygrostaat en 4 instelbare ventilatorstanden is de luchtbevochtiger in staat om uw ruimte op het juiste vochtpercentage  te houden.

De Oskar-Big werkt volgens het principe van koudwater verdamping d.m.v. stille ventilatoren.

Bevochtigingsfilters geven het water af aan de lucht en op deze wijze wordt de lucht bevochtigd. Hierdoor stijgt de luchtvochtigheid automatisch tot de ingestelde waarde. De verneveling is zo fijn dat er geen condensatie optreedt. Het principe van koude verdamping voorkomt dat er kalk en mineralen in de lucht worden verspreid.

Door aansturing van zijn geïntegreerde hygrostaat houdt Oskar-Big de luchtvochtigheid op peil. De bevochtiger schakelt automatisch uit bij een leeg reservoir en is daarmee uniek in zijn klasse en tevens erg energiezuinig. In de slaapkamer werkt Oskar-Big onopvallend - de LED verlichting kan in nachtmode worden gedimd en het geluid is nauwelijks hoorbaar. Bevochtiger Oskar-Big heeft een ingebouwde houder voor het toevoegen van geuroliën, speciaal voor een aangename en persoonlijke ervaring.

Lees verder
Parketloods LCP02092653 Oskar Big koudwaterbevochtiger wit
Parketloods LCP02092653 zijaanzicht Oskar Big koudwaterbevochtiger wit
Parketloods LCP02092653 Oskar Big bovenaanzicht koudwaterbevochtiger wit
Parketloods LCP02092653 open Oskar Big koudwaterbevochtiger wit
Reddot design award 2013 Parketloods LCP02092653 Oskar Big koudwaterbevochtiger wit
specificaties Parketloods LCP02092653 Oskar Big koudwaterbevochtiger wit
Toebehoren
Adviesprijs € 299,95
Voor 269,95 incl. Antibacteriële filtercassette

U bespaart € 30,- incl. Antibacteriële filtercassette

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02092653
Levertijd
2 dagen
Overzicht1
100 m2/250 m3
Overzicht2
25 – 46 dB
Overzicht3
Houder voor geuroliën
Overzicht4
incl. Antibacteriële filtercassette

Productomschrijving

Voor de houten vloer en uw gezondheid is dit een echte aanrader.

Als u last heeft van droge lucht in huis en u houdt het vochtpercentage moeilijk op niveau, dan is Oskar de juiste oplossing. Dankzij de geïntegreerde hygrostaat stelt u eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid in. Zo kiest u uit 5 verschillende standen die de luchtvochtigheid tussen 40 en 55 procent brengen. Oskar meet continu het percentage aan vocht in de lucht. Wanneer dit te laag is, start hij automatisch met bevochtigen.

Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Blauwe LED-lampjes geven het ingestelde niveau weer. Beginnen ze te knipperen? Dan is de gewenste luchtvochtigheid bereikt! De led lampjes zijn ook uit te schakelen.

Gerelateerde producten

Onze showrooms zijn open!

Onze tweede showroom in Rhenen (Veenendaal) is nu ook open! Maar u blijft natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Lees hier meer