Soudal HMX facade/paint pro wit 300 ml

Levertijd ca. 3 dagen

Productomschrijving

De HMX facade pro is een hoogwaardige elastische, één component voegkit. Deze kit maakt gebruik van de nieuwe, innovatie HMX-technologie. Daarbij zijn de beste eigenschappen van de silconen-  én de acrylaatkit gecombineerd in één kit. Deze innovatieve oplossing is speciaal ontworpen voor gevel- en kozijntoepassingen en biedt een combinatie van uitzonderlijke elasticiteit en sterke hechting op diverse bouwondergronden.

Hieronder de belangrijkste voordelen en eigenschappen van de Soudal HMX facade pro op een rijtje:

  1. Elasticiteit en Hechting: HMX Facade PRO vertoont elasticiteit vergelijkbaar met hoogwaardige siliconenproducten. Deze eigenschap stelt het in staat om mee te bewegen met de natuurlijke bewegingen van gebouwen. Bovendien biedt het een uitstekende hechting aan verschillende ondergronden, wat zorgt voor een solide bevestiging.
  2. Schilderbaarheid en Verwerking: Het product kan makkelijk overgeschilderd worden en is zeer weersbestendig. Dankzij de gebruiksvriendelijke verwerking is het makkelijk te gebruiken wat tijd en moeite bespaart.
  3. Duurzaamheid: HMX Facade PRO is ontworpen om lang mee te gaan. Zijn duurzaamheid en behoud van elasticiteit en hechting maken het geschikt voor diverse omstandigheden en omgevingen.
  4. Toepassing op Natuursteen: De veelzijdigheid van HMX Facade PRO maakt het geschikt voor gebruik op verschillende materialen, waaronder natuursteen.

De Soudal HMX facade pro is leverbaar in de kleuren: wit, bruin, beige, ligt grijs, grijs, antraciet, zwart en teak.

Specificaties

Artikel nmr.
LCP02084065
Levertijd
3 dagen

Kleurstaal

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!