Douwes Dekker traprenovatie PVC trap slab Macaron (4 st.)

Levertijd ca. 2 - 4 dagen

Productomschrijving

Een donkere trap kan ongelooflijk elegant zijn. De Douwes Dekker traprenovatie in de kleur macaron met zijn diepe betonachtige tint zorgt voor een industrieel karakter. Deze donkere tegel gaat prachtig samen met koningsblauwe of smaragdgroene muren. Een beetje durf in je interieur geeft een vrolijke sfeer!

Trap slabs zijn extra brede planken met een doorlopend patroon, waardoor er geen zichtbare naden zijn. Dit zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar maakt de trap ook eenvoudig schoon te houden, omdat vuil zich niet kan ophopen tussen de naden. Kun je je al voorstellen hoe dit eruit zal zien in jouw huis? Een krachtig plaatje, zonder twijfel!

Deze set bestaat uit 4 slabs waar u bij een standaard trap 8 treden mee bekleden. De stootborden kun je in de meeste gevallen ook uit dezelfde slabs halen. De trapneus profielen moet u hier nog los bij bestellen.

Specificaties

Artikel nmr.
LCP0207862
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
152,4 cm
Breedte
45,7 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Pakinhoud
2.79
Overzicht1
Pvc traprenovatie
Overzicht3
0,55mm toplaag

Kleurstaal

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!