Douwes Dekker traprenovatie PVC trap slab Bitterkoek (4 st.)

Levertijd 2 - 4 dagen

Ben je gecharmeerd van een industriële uitstraling, maar wil je toch profiteren van de voordelen van PVC? Zoek niet verder! De industriële woonstijl draait om stoere, robuuste elementen en is gebaseerd op ruwe en functionele vormen en materialen. Deze trap slabs hebben niet alleen een industriële uitstraling, maar ook een voelbare steenstructuur. Ze combineren prachtig met neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs. Het resultaat? Fenomenaal!

Trap slabs zijn extra brede planken met een doorlopend patroon, waardoor er geen zichtbare naden zijn. Dit zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar maakt de vloer ook eenvoudig schoon te houden, omdat vuil zich niet kan ophopen tussen de naden. Kun je je al voorstellen hoe dit eruit zal zien in jouw huis? Een krachtig plaatje, zonder twijfel!

Deze set bestaat uit 4 slabs waar u bij een standaard trap 8 treden mee bekleden. De trapneus profielen moet u hier nog los bij bestellen.

07860_4
07860_3
Traprenovatie
89,95

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP0207860
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
152,4 cm
Breedte
45,7 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Pakinhoud
2.79
Overzicht1
Pvc traprenovatie
Overzicht3
0,55mm toplaag

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.