Douwes Dekker traprenovatie PVC trap slab Honing (4 st.)

Levertijd 2 - 4 dagen

Met de Douwes Dekker PVC traprenovatie in de kleur honing geef je het huis meteen een chique karakter. Dit decor heeft een natuurlijke eiken kleur, met extra kandijkleurige nerven in het wisselende decor, die het een warme en sfeervolle gloed geven. Met de Douwes Dekker PVC traprenovatie creëer je dé perfecte look die past bij het interieur en de vloer. Ze zijn ook gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Trap slabs zijn extra brede planken met een doorlopend patroon, waardoor er geen zichtbare naden zijn. Dit zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar maakt de trap ook eenvoudig schoon te houden, omdat vuil zich niet kan ophopen tussen de naden. Kun je je al voorstellen hoe dit eruit zal zien in jouw huis? Een krachtig plaatje, zonder twijfel!

Deze set bestaat uit 4 slabs waar u bij een standaard trap 8 treden mee bekleden. De stootborden kun je in de meeste gevallen ook uit dezelfde slabs halen. De trapneus profielen moet u hier nog los bij bestellen.

07843_4
07843_3
Traprenovatie
89,95

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP0207843
Levertijd
2 - 4 dagen
Lengte
152,4 cm
Breedte
45,7 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Pakinhoud
2.79
Overzicht1
Pvc traprenovatie
Overzicht3
0,55mm toplaag

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.