Douwes Dekker traprenovatie PVC trap slab Honing (4 st.)

Levertijd 2 - 4 dagen

Met de Douwes Dekker PVC traprenovatie in de kleur honing geef je het huis meteen een chique karakter. Dit decor heeft een natuurlijke eiken kleur, met extra kandijkleurige nerven in het wisselende decor, die het een warme en sfeervolle gloed geven. Met de Douwes Dekker PVC traprenovatie creëer je dé perfecte look die past bij het interieur en de vloer. Ze zijn ook gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Trap slabs extra brede planken met een doorlopend patroon. Dit zorgt ervoor dat er één geheel ontstaat waarin geen naden zichtbaar zijn. Slabs geven niet alleen een rustige uitstraling, maar slabs zijn ook nog eens eenvoudig schoon te houden doordat vuil zich niet kan ophopen tussen de naden. Zie je het al voor je, in jouw huis? Krachtig plaatje hoor!

Deze set bestaat uit 4 slabs waar u bij een standaard trap 8 treden mee bekleden. De trapneus profielen moet u hier nog los bij bestellen.

07843_4
07843_3
Traprenovatie
89,95

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP0207843
Levertijd
2 - 4 dagen
Lengte
152,4 cm
Breedte
45,7 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Pakinhoud
2.79
Overzicht1
Pvc traprenovatie
Overzicht3
0,55mm toplaag

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.