Douwes Dekker traprenovatie PVC trap slab Boterkoek (4 st.)

Levertijd 2 - 4 dagen

De Douwes Dekker traprenovatie in de kleur boterkoek biedt een kalme houten uitstraling en past bij vrijwel elk type interieur. Of je nu de voorkeur geeft aan een strakke moderne inrichting of een Scandinavische stijl, deze trap komt volledig tot zijn recht in de gang of de ruimte. Bovendien zijn de trap slabs vervaardigd van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en gemakkelijk schoon te maken zijn. Dit maakt ze bijzonder praktisch!

De trap slabs zijn extra brede planken met een doorlopend patroon, waardoor er geen zichtbare naden zijn. Dit zorgt niet alleen voor een rustige uitstraling, maar maakt de traptreden ook eenvoudig schoon te houden, omdat vuil zich niet kan ophopen tussen de naden. Stel je eens voor hoe dit er in jouw huis uit zou zien - een krachtig en strak plaatje, zonder twijfel!

Deze set bestaat uit 4 slabs waar u bij een standaard trap 8 treden mee bekleden. De trapneus profielen moet u hier nog los bij bestellen.

07828_4
07828_3
Traprenovatie
89,95

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP0207828
Levertijd
2 - 4 dagen
Lengte
152,4 cm
Breedte
45,7 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Pakinhoud
2.79
Overzicht1
Pvc traprenovatie
Overzicht3
0,55mm toplaag

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.