Douwes Dekker traprenovatie PVC trap slab Gemberkoek (4 st.)

Levertijd 2 - 4 dagen

De trap krijgt direct een nieuwe look als je deze met de Douwes Dekker traprenovatie in de kleur gemberkoek gaat bekleden. Met gemberkoek creëer je een echte eye-catcher en tegelijkertijd creëer je veel rust. Dit houtdessin is mooi klassiek, een warme diepe kleur met een gelijkmatig lijnenspel. Breng je woning in balans met deze mooie kleur.

Trap slabs zijn extra brede planken met een doorlopend patroon. Dit zorgt ervoor dat er één geheel ontstaat waarin geen naden zichtbaar zijn. Slabs geven niet alleen een rustige uitstraling, maar slabs zijn ook nog eens eenvoudig schoon te houden doordat vuil zich niet kan ophopen tussen de naden. Zie je het al voor je, in jouw huis? Krachtig plaatje hoor!

Deze set bestaat uit 4 slabs waar u bij een standaard trap 8 treden mee bekleden. De trapneus profielen moet u hier nog los bij bestellen.

07826_4
07826_3
Traprenovatie
89,95

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP0207826 
Levertijd
2 - 4 dagen
Lengte
152,4 cm
Breedte
45,7 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Pakinhoud
2.79
Overzicht1
Pvc traprenovatie
Overzicht3
0,55mm toplaag

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.