OTIUM Spice natural oil

Levertijd 2 - 4 dagen

De vloer Natural Oil van Otium at Home biedt een rustig en basic decor dat de perfecte basis vormt voor elke interieurstijl. Deze vloer straalt tijdloze eenvoud uit, waardoor het gemakkelijk is om je eigen persoonlijke stijl toe te voegen en je interieur naar wens aan te passen.

Of je nu houdt van moderne strakke lijnen, rustieke charme, of een eclectische mix van stijlen, 'Natural Oil' past naadloos in elke setting. Het biedt een kalme en harmonieuze achtergrond die je de vrijheid geeft om te experimenteren en je creativiteit de vrije loop te laten. Ontdek de veelzijdigheid van Natural Oil en geef je interieur de perfecte basis met de tijdloze elegantie van Otium at Home.

Lees verder
05078
Rechte planken
Adviesprijs € 19,95
Voor 16,95

U bespaart € 3,-

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02005078
Levertijd
2 - 4 dagen
Garantie
20 jaar
Verbinding
Uniclic
Vloerverwarming
Kant afwerking
Vlak
Lengte
126,1 cm
Breedte
19,2 cm
Dikte totaal
7 mm
Pakinhoud
2.42
Overzicht1
Laminaat
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt

Productomschrijving

 

Stelt u zich eens voor dat u de sereniteit en uitnodigende sfeer van natuurlijke houttinten naar uw interieur kunt brengen. Dat is precies wat onze Spice serie biedt, met vier prachtige vloerdecors die lichte, rustige tinten combineren met een verfijnde 4V-verbinding en een natuurlijke uitstraling en textuur die u kunt ervaren. Deze serie is als een subtiele maar smaakvolle kruidenmix die de essentie van de natuur in uw huis brengt. Met Spice voegt u een vleugje sympathie en stijl toe aan uw leven. Ervaar de warmte en charme van de Spice serie en creëer een harmonieuze ambiance in elke ruimte van uw huis.

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.