Douwes Dekker PVC Click Trendy visgraat gemberkoek | Pvc Klik

Levertijd 3-5 Dagen

Een prachtig klassiek patroon met een warme, diepe houtkleur, en dit alles met de voordelen van PVC. Deze vloer is watervast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Bovendien heeft hij een voelbare houtstructuur, met nerven die niet alleen zichtbaar zijn, maar ook tastbaar. Dit draagt enorm bij aan het authentieke gevoel van een houten vloer. Met een luxe uitstraling, maar het gemak van eenvoudig onderhoud, kun jij gewoon gaan zitten en ontspannen. Een heerlijk vooruitzicht!

De Trendy visgraat "gemberkoek" PVC-vloer is beschikbaar in zowel de plak- als de klik-uitvoering. De decoren van de plak-PVC komen overeen met die van de klik-variant, maar de dikte en afmetingen van deze vloeren zijn anders.

De Douwes Dekker Ambitieus klik-PVC vloeren worden direct op een vochtwerende folie geïnstalleerd. Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze vloeren worden geïnstalleerd op de Marathon Super ondervloer.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

s04969_1_1
04969_Sfeertopshot
PVC vloeren
Adviesprijs € 56,95
Voor 48,50 per m²
Prijs per pak € 106,10 (2,07 m²)

U bespaart € 8,45 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004969
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
72 cm
Breedte
12 cm
Dikte totaal
7 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.07
Overzicht1
Pvc Click
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.