Douwes Dekker PVC Click Riante plank sprits | Pvc Klik

Levertijd 3-5 Dagen

Ontdek Onze Sprits PVC-Vloer: Scandinavische Frisheid voor je Huis Laat je huis stralen met de sprankelende Scandinavische stijl van onze Sprits PVC-vloer. Met een overvloed aan wit, brengt deze vloer de lichtheid van Scandinavië naar je interieur. Wat deze stijl zo speciaal maakt, is de perfecte balans tussen strakke eenvoud en gezelligheid, vooral dankzij de warme houtaccenten in meubels. Maak het persoonlijk met subtiele accessoires in wit, grijs, zwart, beige of zachte pasteltinten. De tinten in het vloerontwerp sluiten naadloos aan op deze kleurenpaletten, waardoor je huis een frisse, vernieuwde uitstraling krijgt. En er is meer! Onze Plank Sprits PVC-vloer is verkrijgbaar in zowel een plak- als klikvariant. Dezelfde prachtige decors, maar met verschillende diktes en afmetingen. Zo geven we je de vrijheid om te kiezen wat het beste bij jouw stijl past. Transformeer je huis met de Sprits PVC-vloer en haal de Scandinavische lichtheid in huis. Een frisse start voor een prachtig huis!

Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze vloeren worden geïnstalleerd op de Jumpax Nature ondervloer.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

douwes_04878_1
04878_2
PVC vloeren
Adviesprijs € 41,95
Voor 35,76 per m²
Prijs per pak € 100,44 (2,66 m²)

U bespaart € 6,19 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004878
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
151 cm
Breedte
22 cm
Dikte totaal
5,2 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.66
Overzicht1
Pvc Click
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!