Douwes Dekker PVC Click Riante plank wafel | Pvc Klik

Levertijd 3-5 Dagen

De PVC-vloer 'Wafel' lijkt een uitstekende keuze te zijn, vooral als je van donkere vloeren houdt. Het rustige houtdecor met grijze ondertonen zorgt voor een stijlvolle uitstraling in een modern interieur. Wat deze vloer nog aantrekkelijker maakt, is de geluiddempende eigenschap, die ervoor zorgt dat voetstappen en geluiden worden geabsorbeerd, wat handig is voor zowel jezelf als je onderburen. Ook is het fijn om te weten dat PVC-vloeren hygiënisch zijn en bestand tegen vuil, wat vooral nuttig is als je huisdieren hebt. De grijstinten van de vloer passen goed bij maagdelijk witte muren, waardoor het een prachtige aanvulling is op een eigentijds interieur. Kortom, een schitterende keuze voor wie op zoek is naar een praktische en stijlvolle vloer.

Dat is handige informatie. Het feit dat de Plank Wafel PVC beschikbaar is in zowel de klik- als de plak-uitvoering, biedt meer flexibiliteit bij de installatie. Beide uitvoeringen hebben dezelfde decoren, maar verschillen in dikte en afmetingen. Dit geeft jou de mogelijkheid om de juiste optie te kiezen op basis van je installatievoorkeuren en de vereisten van jouw ruimte.

Als extra geluiddemping nodig is, bijvoorbeeld om te voldoen aan een 10 dB-eis, kan deze vloer worden geïnstalleerd op de Jumpax Nature ondervloer. Dit zorgt voor een stillere en comfortabelere leefomgeving.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

s04737_1_1_1
04877_Sfeertopshot
PVC vloeren
Adviesprijs € 41,95
Voor 35,76 per m²
Prijs per pak € 100,44 (2,66 m²)

U bespaart € 6,19 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004877
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
151 cm
Breedte
22 cm
Dikte totaal
5,2 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.66
Overzicht1
Pvc Click
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.