Douwes Dekker PVC Click visgraat spekkoek | Pvc Klik

Levertijd 3-5 Dagen

Een stijlvolle visgraatvloer! Een donkere visgraatvloer kan bijzonder elegant zijn, zoals deze "Spekkoek" vloer met brede planken waarbij de nerven nog zichtbaar zijn, wat een industriële uitstraling geeft. Deze vloer heeft prachtige kleurnuances en de diepe kleur geeft een behaaglijk gevoel. Bovendien laat een donkere vloer de kamer breder lijken. Het is een goed idee om de ruimte te verlichten met passende sfeerverlichting om te voorkomen dat het te zwaar oogt. Zelfs als je wat forsere meubels hebt, kan deze vloer dat gemakkelijk dragen. Een vloer van superieure kwaliteit!

De Trendy visgraat "Spekkoek" PVC-vloer is verkrijgbaar in zowel de klik-uitvoering als de plak-PVC-uitvoering. De decoren van de plak-PVC komen overeen met die van de klik-variant, maar de dikte en afmetingen van deze vloeren verschillen.

De Douwes Dekker Ambitieus klik-PVC vloeren worden direct op een vochtwerende folie geïnstalleerd. Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze vloeren worden geïnstalleerd op de Marathon Super ondervloer.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

04873
04873_2
PVC vloeren
Adviesprijs € 56,95
Voor 48,50 per m²
Prijs per pak € 106,11 (2,07 m²)

U bespaart € 8,45 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004873
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
72 cm
Breedte
18 cm
Dikte totaal
7 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.07
Overzicht1
Pvc Click
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.