Douwes Dekker PVC Click Riante plank bastogne koek | Pvc Klik

Levertijd 3-5 Dagen

Ontdek deze prachtige donkere vloer die je woonruimte een unieke uitstraling geeft. Het decor vormt een prachtig contrast met je muren en meubels, waardoor je woonkamer een geheel nieuwe beleving krijgt. Donkere vloeren laten zich uitstekend combineren met lichte meubels, wat een aangename en sfeervolle ambiance creëert. De brede plank met zichtbare nerven voegt een vleugje industriële stijl toe, waardoor deze vloer een waarlijk prachtige keuze is.

Onze Riante plank Bastogne koek PVC-vloer is beschikbaar in zowel klik- als plak-uitvoering. Het decor blijft consistent, maar de dikte en afmetingen van deze vloeren verschillen tussen de twee opties. Kies de variant die het beste bij jouw behoeften past en transformeer je woonruimte met deze wondermooie vloer.

De Douwes Dekker Ambitieus klik-PVC vloeren worden direct op een vochtwerende folie geïnstalleerd. Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze klik vloeren worden geïnstalleerd op de Marathon Super ondervloer.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

d_04868_1_2
04868_Sfeertopshot
PVC vloeren
Adviesprijs € 54,95
Voor 46,95 per m²
Prijs per pak € 131,56 (2,66 m²)

U bespaart € 8,- per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004868
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
151 cm
Breedte
22 cm
Dikte totaal
7,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.66
Overzicht1
Pvc Click
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.