Douwes Dekker PVC Click Flinke tegel macaron | Pvc Klik

Levertijd 3-5 Dagen

Een donkere tegelvloer kan inderdaad een zeer chique uitstraling geven. De flinke tegels met gemêleerd decor van de Tegel macaron PVC zorgen voor een industriële look die een gevoel van elegantie en stijl aan je interieur toevoegt. Bij het inrichten van een ruimte met een donkere vloer is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de ruimte en de hoeveelheid daglicht. In kleinere ruimtes kunnen lichte muren het beste werken om de ruimte te vergroten en te verlichten. Het is echter niet nodig om bang te zijn voor kleur. Donkere vloeren kunnen prachtig samengaan met gewaagde muurkleuren, zoals koningsblauw of smaragdgroen, en kunnen een gevoel van levendigheid en stijl toevoegen aan je interieur. Durf te experimenteren en voeg wat kleur toe voor een opvallende en inspirerende sfeer!

De Tegel macaron PVC is beschikbaar in zowel een klik-uitvoering als een plak-uitvoering. Beide varianten hebben dezelfde decoren, maar de dikte en afmetingen van de vloeren kunnen verschillen.

De Douwes Dekker Ambitieus klik-PVC vloeren worden direct op een vochtwerende folie geïnstalleerd. Als extra geluiddemping vereist is, bijvoorbeeld om te voldoen aan een 10 dB-eis, kunnen deze vloeren worden geïnstalleerd op de Marathon Super ondervloer. Dit zorgt voor een stillere en comfortabelere leefomgeving.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

04865
04865_2
PVC vloeren
Adviesprijs € 56,95
Voor 48,50 per m²
Prijs per pak € 125,07 (2,44 m²)

U bespaart € 8,45 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004865
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
90,6 cm
Breedte
44,8 cm
Dikte totaal
8,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.44
Overzicht1
Pvc Click
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.