Douwes Dekker PVC dryback visgraat spekkoek | Pvc Plak

Levertijd 3-5 Dagen

Een chique visgraatvloer! Een donkere visgraatvloer kan bijzonder stijlvol zijn, zoals deze "Spekkoek" vloer met brede planken waarbij de nerven nog zichtbaar zijn, wat een industriële uitstraling geeft. Deze vloer heeft prachtige kleurnuances en de diepe kleur zorgt voor een gezellige sfeer. Een donkere vloer kan ook helpen om de ruimte breder te laten lijken. Door gebruik te maken van passende sfeerverlichting voorkom je dat het te zwaar overkomt. Zelfs als je wat forsere meubels hebt, kan deze vloer dat gemakkelijk aan. Een vloer van superieure kwaliteit!

De Trendy visgraat "Spekkoek" PVC-vloer is verkrijgbaar in zowel de plak-uitvoering als de klik-PVC-uitvoering. De decoren van de plak-PVC komen overeen met die van de klik-variant, maar de dikte en afmetingen van deze vloeren verschillen.

Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze vloeren worden geïnstalleerd op de Jumpax Nature ondervloer.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

04873
04873_2
PVC vloeren
Adviesprijs € 42,96
Voor 36,51 per m²
Prijs per pak € 107,85 (2,79 m²)

U bespaart € 6,45 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004733
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
76,2 cm
Breedte
15,24 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.79
Overzicht1
Pvc Dryback
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.