OTIUM Silk silver

Levertijd 2 - 4 dagen

 

Silk Silver, een lichte, zilvergrijze plank van Otium at Home, is de ideale keuze voor liefhebbers van een verfijnde uitstraling. Deze plank ademt subtiliteit en biedt oog voor detail. Het past naadloos in moderne, minimalistische interieurs waar elk element als een vorm van kunst wordt beschouwd. Met Silk Silver breng je zowel luxe als ingetogen schoonheid in je leefruimte. Laat deze vloer exclusief van Otium at Home een vleugje verfijning toevoegen aan je interieur.

Lees verder
04696
Rechte planken
Adviesprijs € 30,95
Voor 26,95

U bespaart € 4,-

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004696
Levertijd
2 - 4 dagen
Garantie
20 jaar
Verbinding
Uniclic
Vloerverwarming
Kant afwerking
4V Pressed Bevel
Lengte
126,1 cm
Breedte
24,4 cm
Dikte totaal
8 mm
Pakinhoud
2.47
Overzicht1
Laminaat
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt

Productomschrijving

De Embossed in Register-technologie tilt het gevoel van authenticiteit naar een hoger niveau door een voelbare hout- of steenstructuur te bieden. Voeg daarbij de Pressed Bevel-techniek, en je krijgt een vloer waarbij de print naadloos overvloeit in de V-groef, waardoor de illusie van echt hout wordt versterkt.

De gehele Silk serie is 100% waterbestendig. Dit betekent dat je deze prachtige vloeren niet alleen in je woonkamer kunt leggen, maar ook in de keuken en badkamer. Deze vloer is ook uitstekend compatibel met vloerverwarming en -koeling en maakt het leven stijlvoller én comfortabeler. Kies voor Silk en omarm de perfecte combinatie van schoonheid, duurzaamheid en functionaliteit.

Silk Natural, van Otium at Home, biedt een lichte, warme plank die uitblinkt in subtiliteit. De zachte details maken het uitermate geschikt voor interieurs die de nadruk leggen op een comfortabele, gezellige sfeer. Denk aan de Scandi-boho mix: de Scandinavische eenvoud gekoppeld aan bohemian flair. Laat Silk Natural de comfortabele en verfijnde uitstraling toevoegen aan jouw ruimte, exclusief van Otium at Home.

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.