OTIUM Dahlia taupe

Levertijd 2 - 4 dagen

Dahlia Taupe, een prachtige, donkerbruine plank van Otium at Home, straalt een ingetogen elegantie uit. De diepe, rijke tint en subtiele textuur creëren een gevoel van warmte en verfijning. Deze plank komt perfect tot zijn recht in interieurs met een klassieke, moderne of zelfs industriële uitstraling. Laat Dahlia Taupe, exclusief van Otium at Home, de ruimte verrijken met een tijdloze en verfijnde uitstraling die perfect past bij diverse interieurstijlen.

Lees verder
04693
Rechte planken
Adviesprijs € 28,95
Voor 24,95

U bespaart € 4,-

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004693
Levertijd
2 - 4 dagen
Garantie
20 jaar
Verbinding
Uniclic
Vloerverwarming
Kant afwerking
4V Pressed Bevel
Lengte
126,1 cm
Breedte
19,2 cm
Dikte totaal
8 mm
Pakinhoud
2.18
Overzicht1
Laminaat
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt

Productomschrijving

Ontdek Dahlia, de innovatieve laminaatvloer die authenticiteit met betaalbaarheid verenigt. Met vier distinctieve vloerdecoren – variërend van warm off-white tot beige, sand en taupe – biedt Dahlia een veelzijdig palet om uw woonruimte een unieke toets te geven.

De unieke Embossed in Register techniek zorgt voor een levensechte en voelbare hout- en steenstructuur, waardoor uw vloer niet alleen prachtig oogt, maar ook tastbaar authentiek is. Dankzij de Pressed Bevel technologie loopt de print naadloos door tot in de v-groef, waardoor het op echte houtplanken lijkt.

Praktisch gemak krijgt bij Dahlia een nieuwe dimensie; de vloer is 100% waterbestendig. Dat maakt deze collectie niet alleen een ideale keuze voor de woonkamer, maar ook zeer geschikt voor keuken en badkamer. Deze vloer past ook uitstekend bij vloerverwarming en -koeling, waardoor uw huis gedurende alle seizoenen comfortabel aanvoelt.

Met Dahlia Laminaat haalt u een vloer in huis waarbij charme en functionaliteit samensmelten, waar woongenot geen grenzen kent. Kies voor Dahlia en geniet het hele jaar door van een vloer die zowel stijlvol als praktisch is.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!