rustige eiken visgraat vloer

Levertijd voorraad

Deze rustige eiken visgraat vloer heeft een totale dikte van 14mm en is hierdoor geschikt om te plaatsen op vloerverwarming (de RC-waarde is slechts 0.09). Doordat er in deze visgraat vloer geen noesten aanwezig zijn spreken we van een hoge selectie, een zogenaamde prime of 1 bis visgraat vloer. De planken zijn licht geborsteld waardoor het nerf patroon mooi zichtbaar is in het strijklicht. De afwerking is een zogenaamde invisible lak. Deze lak geeft de eiken vloer haar natuurlijke kleur en lijkt nagenoeg onbehandeld. Als u dus houdt van de originele eiken kleur, waarbij je niet de nadruk legt op alle verschillende planken, maar meer op het geheel dan past deze visgraat vloer zeker goed bij u.

Lees verder
L2929_rustige visgraat vloer_parketloods_mat gelakte vloer
Houten vloeren
Adviesprijs € 114,95
Voor 84,95

U bespaart € 30,-

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
L2929
Levertijd
voorraad
Garantie
10 jaar
Houtsoort
Eiken
Herkomst hout
Europa
Sortering hout
Select
Afwerking
Lak
Verbinding
Mes en groef
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0,09
Kant afwerking
4 zijdig micro groefje
Lengte
60 cm
Breedte
12 cm
Dikte totaal
14mm
Dikte toplaag
+/- 3mm
Overzicht1
invisible gelakt,
Overzicht2
vloerverwarming geschikt
Overzicht3
te zien in de showroom

Productomschrijving

Op een vlakke cementdekvloer of anhydrietvloer kan deze visgraat vloer rechtstreeks verlijmd worden. Het is hierbij wel van belang dat de dekvloer egaal is. De Parketteur zal dit altijd voor u meten.

Deze rustige visgraat vloer hebben kunnen we ook leveren in meer dan 150 kleuren olie. De vloer wordt dan na het leggen direct in de gewenste kleur geolied.Nadat de planken zijn geborsteld is deze vloer 2x machinaal geolied. 

Het voordeel is dat deze visgraat vloer al is afgewerkt met de matte lak. Hierdoor kunt u een dag na het leggen al op deze visgraat vloer leven, oftewel een ‘’woning klare vloer’’. Wilt je deze vloer in het echt zien en voelen? Dan zien we u graag verschijnen in één van onze showrooms. We zitten in Amsterdam en in Rhenen.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!