PARKY swing 06 Ivory Oak Rustic Light

Levertijd 2 - 4 dagen

Versterk uw leefruimte met onze prachtige Parky eiken fineer visgraat vloer, voorzien van een ijzersterke lak afwerking. Deze vloer verenigt met meesterschap de onweerstaanbare schoonheid van echt hout met de onverwoestbare duurzaamheid van moderne technologie.

Ivory Oak is al vele jaren onze onbetwiste topkleur en schept een sfeer van tijdloze charme en warmte. Visgraat, momenteel dé trend in interieurdesign, geeft uw interieur een klassieke en elegante uitstraling.

Deze eiken fineer visgraat vloer vertegenwoordigt niet alleen een visuele verrijking, maar is tevens een strategische investering. Het biedt niet alleen een tijdloze stijl voor uw leefruimte, maar getuigt ook van duurzaamheid, wat van essentieel belang is voor langdurige waarde. Dit is de perfecte samensmelting van esthetiek en functionaliteit, die uw interieur voorziet van een tijdloze, klassieke uitstraling.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

product_37851large(1)
foto-pattern-ivory-oak-swing06-2
Houten vloeren
68,90 per m²

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
L020SWXB102
Levertijd
2 - 4 dagen
Houtsoort
Eiken
Sortering hout
Premium
Afwerking
Lak
Verbinding
Unifit
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0,073
Kant afwerking
4 zijden
Lengte
59,3 cm
Breedte
12,1 cm
Dikte totaal
10 mm
Dikte toplaag
0,6 mm

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.