PARKY Summit 06 Walnut

Levertijd 2 - 4 dagen

Verhoog de esthetiek van uw leefruimte met onze voortreffelijke Parky walnoot fineer vloer, afgewerkt met ijzersterke lak. Deze vloer combineert met meesterschap de onmiskenbare schoonheid van echt hout met de ongeëvenaarde duurzaamheid van moderne technologie.

Als u op zoek bent naar een alternatief voor eiken, dan biedt onze warme, natuurlijke Amerikaanse notelaar een uitstekende keuze. Onze langste en breedste plank is speciaal ontworpen voor grotere ruimtes en ademt een serene sfeer.

Deze walnoot fineer vloer vertegenwoordigt een slimme investering. Het biedt niet alleen tijdloze stijl voor uw leefruimte, maar getuigt ook van duurzaamheid, wat essentieel is voor blijvende waarde. Dit is de perfecte mix van esthetiek en functionaliteit, die een onvergetelijke indruk zal maken op uw gasten en tegelijkertijd een rustige sfeer in uw ruimte creëert.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

product_37848large(1)
Houten vloeren
78,94 per m²

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
L020SUXB218
Levertijd
2 - 4 dagen
Houtsoort
Walnoot
Afwerking
Lak
Verbinding
Unifit
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0,073
Kant afwerking
2 zijden
Lengte
205 cm
Breedte
23,3 cm
Dikte totaal
10 mm
Dikte toplaag
0,6 mm

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.