PARKY Pro 06 Smoked Walnut Premium

Levertijd ca. 2 - 4 dagen

Productomschrijving

Verbeter uw leefruimte met onze prachtige Parky walnoot fineer vloerdelen, voorzien van een ijzersterke lak afwerking. Deze vloer brengt de tijdloze schoonheid van echt hout samen met de duurzaamheid van moderne technologie.

De bruine kleurnuances van deze vloer dragen bij aan een direct warme en uitnodigende sfeer in uw interieur. Het handige Pro plankformaat biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en komt optimaal tot zijn recht in kleinere ruimtes. Onze Premium planken worden vervaardigd uit het zuiverste fineerhout, wat garant staat voor uitzonderlijke kwaliteit en het puurste wat de natuur te bieden heeft.

Specificaties

Artikel nmr.
L020PRB203
Levertijd
2 - 4 dagen
Houtsoort
Walnoot
Afwerking
Lak
Verbinding
Uniclic
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0,053
Kant afwerking
4 zijden
Lengte
120,3 cm
Breedte
19 cm
Dikte totaal
7,2 mm
Dikte toplaag
0,6 mm

Kleurstaal

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!