PARKY Pro 06 Milk Oak Rustic Light

Levertijd ca. 2 - 4 dagen

Productomschrijving

Verhoog de kwaliteit van uw leefruimte met onze prachtige Parky eiken fineer vloerdelen, voorzien van een ijzersterke lak afwerking. Deze vloer combineert op meesterlijke wijze de onweerstaanbare schoonheid van echt hout met de onverwoestbare duurzaamheid van moderne technologie.

Wit geeft een stijlvol gevoel aan de ruimte, en daarom is onze Milk Oak variant zo immens populair. De Pro plankformaat biedt niet alleen topkwaliteit, maar ook een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding.

Deze eiken fineer vloerdelen vertegenwoordigen een verstandige investering. Ze bieden niet alleen een tijdloze stijl voor uw leefruimte, maar getuigen ook van duurzaamheid, wat essentieel is voor langdurige waarde. Dit is de perfecte samensmelting van esthetiek en functionaliteit, die een blijvende indruk zal achterlaten op uw gasten en een stijlvolle ruimtelijke sfeer in uw interieur creëert.

Specificaties

Artikel nmr.
L020PRB137
Levertijd
2 - 4 dagen
Houtsoort
Eiken
Sortering hout
Rustic Light
Afwerking
Lak
Verbinding
Uniclic
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0,053
Kant afwerking
4 zijden
Lengte
120,3 cm
Breedte
19 cm
Dikte totaal
7,2 mm
Dikte toplaag
0,6 mm

Kleurstaal

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!