PARKY Pro 06 Ivory Oak Rustic Light

Levertijd 2 - 4 dagen

Versterk uw leefruimte met onze prachtige Parky eiken fineer vloerdelen, voorzien van een ijzersterke lak afwerking. Deze vloer verbindt op meesterlijke wijze de natuurlijke schoonheid van echt hout met de onverwoestbare duurzaamheid van moderne technologie.

Onze langdurige topper, Ivory Oak, staat al jaren hoog in aanzien. De natuurlijke warmte en gezelligheid die deze kleur brengt, zorgen voor een tijdloze sfeer in elke ruimte. Bovendien biedt ons Pro plankformaat niet alleen ongeëvenaarde kwaliteit, maar ook een uiterst gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Deze eiken fineer vloerdelen vertegenwoordigen een slimme investering. Ze bieden niet alleen een tijdloze uitstraling voor uw leefruimte, maar getuigen ook van duurzaamheid, wat van cruciaal belang is voor langdurige waarde. Dit is de ideale combinatie van stijl en functionaliteit, die een onvergetelijke indruk zal maken op uw gasten en tegelijkertijd een tijdloze, gezellige sfeer creëert.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

product_37831large(1)
foto-oaks-rustic-ivory-oak-rustic-light-pro06
Houten vloeren
41,50 per m²

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
L020PRB110
Levertijd
2 - 4 dagen
Houtsoort
Eiken
Sortering hout
Rustic Light
Afwerking
Lak
Verbinding
Uniclic
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0,053
Kant afwerking
4 zijden
Lengte
120,3 cm
Breedte
19 cm
Dikte totaal
7,2 mm
Dikte toplaag
0,6 mm

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.