PARKY Pro 06 Ivory Oak Premium

Levertijd 2 - 4 dagen

Optimaliseer uw leefruimte met onze prachtige Parky eiken fineer vloerdelen, met een ijzersterke lak afwerking. Deze vloer harmoniseert de natuurlijke pracht van echt hout met de robuuste duurzaamheid van hedendaagse technologie.

Ivory Oak vertegenwoordigt al geruime tijd onze meest gerespecteerde kleurkeuze, en dit is niet zonder reden. De natuurlijke tint van eikenhout creëert een tijdloze ambiance van warmte en gezelligheid. Daarnaast biedt ons Pro plankformaat niet alleen voortreffelijke kwaliteit, maar ook een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Deze eiken fineer vloerdelen vormen een strategische investering. Ze bieden niet alleen een blijvende uitstraling van tijdloze elegantie in uw leefruimte, maar getuigen ook van duurzaamheid, wat van cruciaal belang is voor duurzame waarde. Dit is de ideale samensmelting van stijl en functionaliteit, die een onuitwisbare indruk zal achterlaten op uw gasten en tegelijkertijd een tijdloze, gezellige sfeer creëert.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

product_37838large(1)
ivory-oak-office
Houten vloeren
41,50 per m²

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
L020PRB102
Levertijd
2 - 4 dagen
Houtsoort
Eiken
Sortering hout
Premium
Afwerking
Lak
Verbinding
Uniclic
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0,053
Kant afwerking
4 zijden
Lengte
120,3cm
Breedte
19 cm
Dikte totaal
7,2 mm
Dikte toplaag
0,6 mm

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.