PARKY Pro 06 European Oak Premium

Levertijd 2 - 4 dagen

Verhef uw leefruimte met onze prachtige Parky eiken fineer vloerdelen, met een ijzersterke lak afwerking. Deze vloer belichaamt de natuurlijke schoonheid van echt hout en combineert dit met de duurzaamheid die moderne technologie te bieden heeft.

European Oak is een van onze meest geliefde kleuropties, en dat is geen toeval. De natuurlijke eiken tint maakt deze vloer geschikt voor diverse interieurstijlen. Het Pro plankformaat biedt niet alleen topkwaliteit, maar ook een prijskaartje dat zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Deze eiken fineer vloerdelen zijn een verstandige investering. Ze bieden niet alleen tijdloze elegantie voor uw leefruimte, maar getuigen ook van duurzaamheid, wat van belang is voor de lange termijn. Het is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, die een blijvende indruk zal maken op bezoekers en een tijdloze uitstraling geeft aan uw ruimte.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

product_37837large(1)
prb101-european-oak-premium-pro-preview
Houten vloeren
41,50 per 104 cm

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
L020PRB101
Levertijd
2 - 4 dagen
Houtsoort
Eiken
Sortering hout
Premium
Afwerking
Lak
Verbinding
Uniclic
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0,053
Kant afwerking
4 zijden
Lengte
120,3cm
Breedte
19 cm
Dikte totaal
7,2 mm
Dikte toplaag
0,6 mm
Pakinhoud
1

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.