PARKY Master 06 Essence Oak Premium

Levertijd 2 - 4 dagen

Verbeter uw leefruimte met onze prachtige Parky eiken fineer vloerdelen, voorzien van een uiterst duurzame lak afwerking. Essence Oak, zoals de naam al aangeeft, brengt de essentie van echt hout terug en geeft uw interieur een natuurlijke uitstraling.

Onze Master planken bieden het ideale tussenformaat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor onze Premium planken gebruiken we enkel het zuiverste fineerhout, wat garant staat voor ongekende kwaliteit en de pure pracht van de natuur.

Deze plank met een waterdicht oppervlak heeft een slijtvastheidsklasse 33 en wordt geleverd met een garantie van 10 jaar voor commercieel gebruik. Dit is niet alleen een visuele verbetering, maar tevens een duurzame investering voor uw leefruimte. Het vertegenwoordigt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, waardoor uw interieur wordt verfraaid met tijdloze elegantie en langdurige kwaliteit.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

product_37841large(1)
maxb188-essence-oak-premium-preview
Houten vloeren
51,90 per m²

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
L020MAXB188
Levertijd
2 - 4 dagen
Houtsoort
Eiken
Sortering hout
Premium
Afwerking
Lak
Verbinding
Unifit
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0,073
Kant afwerking
4 zijden
Lengte
150,6 cm
Breedte
16,6 cm
Dikte totaal
10 mm
Dikte toplaag
0,6 mm

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.