Amsterdam zuid Chevron

Levertijd 8 weken
  • Overzicht1 Made by Parketloods
  • Overzicht2 Prijs op aanvraag

Lees verder

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een kleurstaal van deze vloer te bestellen. In onze showroom hebben we een groot showbord waarop u de vloer kan komen bekijken. U kunt zonder afspraak langskomen tijdens openingstijden. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt? Maak dan een afspraak.

Afspraak maken

Parketloods_HongYos_2_Amsterdam_Alon_John Bosch_Design_Hongaarse Punt_Chevron.
Parketloods_HongYos_Amsterdam_Alon_John Bosch_Design_Hongaarse Punt_Chevron.
Houten vloeren
€ op aanvraag

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
HongYos
Levertijd
8 weken
Houtsoort
Eiken
Herkomst hout
Europa
Sortering hout
select/rustig
Afwerking
Lak
Verbinding
Stotend
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0.11
Kant afwerking
4 zijdig micro groefje
Overzicht1
Made by Parketloods
Overzicht2
Prijs op aanvraag

Productomschrijving

Deze vloer is speciaal op maat ontworpen in samenwerking met Alon, de Israëlische interieurarchitect van de de klant en opdrachtgever.

We zijn sample borden gaan maken op basis van de ruwe impressie tekeningen van de interieurarchitect. Het patroon van de vloerdelen loopt door in de trappen, zowel aan de bovenzijde als de onderzijde, dit maakt de trap meer een op zichzelf staand meubelstuk en heeft een geweldig effect.

Gerelateerde producten

Onze showrooms zijn open!

Onze tweede showroom in Rhenen (Veenendaal) is nu ook open! Maar u blijft natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Lees hier meer