Ekofloors Living/Solid Dryback Smokesd Oak Elba

Levertijd ca. 2 - 4 dagen
Adviesprijs € 23,98
€ 22,75 per m²

Je bespaart € 1,23 per m

Productomschrijving

 

Onze Elba plak is een prachtige toevoeging aan onze EKO Solid collectie. Met zijn gerookte effect biedt de Elba plak een verfijnde uitstraling die elke ruimte transformeert. Met een slijtlaag van 0,3 mm is deze vloer niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en geschikt voor diverse projecten. Bovendien is de Elba plak compatibel met vloerverwarming en volledig waterproof, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. Breng leven in je interieur met onze prachtige Elba plak.

Specificaties

Artikel nmr.
GID020LD305
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
122,9 cm
Breedte
23,8 cm
Dikte totaal
2 mm
Dikte toplaag
0,33 mm

Kleurstaal

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!