Ekofloors Living/Solid Dryback Dark Oak Ibiza

Levertijd ca. 2 - 4 dagen
Adviesprijs € 23,98
€ 22,75 per m²

Je bespaart € 1,23 per m

Productomschrijving

 

De Ibiza plak is voorzien van een prachtige grijsbruine kleurtint die een verfijnde en moderne uitstraling geeft aan elke ruimte. Dankzij het realistische plankformaat lijkt deze vloer sterk op een echte houten vloer, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met diverse interieurstijlen. Met de Ibiza plak haal je de warmte en charme van hout in huis, maar geniet je tegelijkertijd van de duurzaamheid en onderhoudsgemakken van een PVC-vloer.

Specificaties

Artikel nmr.
GID020LD303
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
122,9 cm
Breedte
23,8 cm
Dikte totaal
2 mm
Dikte toplaag
0,33 mm

Kleurstaal

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!