Ekofloors Living/Solid Dryback Brushed Oak Corfu

Levertijd ca. 2 - 4 dagen
Adviesprijs € 23,98
€ 22,75 per m²

Je bespaart € 1,23 per m

Productomschrijving

 

Onze Corfu plak heeft een brushed oak uitstraling waardoor deze vrijwel niet van echt hout te onderscheiden is. Naast de plakvariant is deze PVC-vloer ook verkrijgbaar in een klikvariant, wat zorgt voor flexibiliteit bij installatie. Met zijn realistische look en feel past deze vloer perfect in hedendaagse interieurs, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar de warmte en charme van hout, gecombineerd met de duurzaamheid en onderhoudsgemak van PVC.

Specificaties

Artikel nmr.
GID020LD301
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
122,9 cm
Breedte
23,8 cm
Dikte totaal
2 mm
Dikte toplaag
0,33 mm

Kleurstaal

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!