Ekofloors Luxury King Size Dryback Nijl

Levertijd ca. 2 - 4 dagen
Adviesprijs € 39,95
€ 31,95 per m²

Je bespaart € 8,- per m

Productomschrijving

 

De Nijl kingsize plak valt op met zijn natuurlijke kleur en opvallend grote plankformaat. Deze vloer combineert het beste van twee werelden, met de praktische voordelen van een PVC-vloer en de authentieke uitstraling van een houten vloer. Met een sterke slijtlaag van 0,55 mm is deze vloer niet alleen bestand tegen krassen, maar ook uiterst duurzaam, waardoor hij perfect geschikt is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De Nijl kingsize plak is een ideale keuze voor wie zowel schoonheid als functionaliteit nastreeft in hun ruimte.

Specificaties

Artikel nmr.
GID0207014
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
151 cm
Breedte
23,5 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm

Kleurstaal

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!