Ekofloors Luxury King Size Dryback Seine

Levertijd ca. 2 - 4 dagen
Adviesprijs € 39,95
€ 31,95 per m²

Je bespaart € 8,- per m

Productomschrijving

 

De Seine kingsize plak biedt een diepe, donkere eikenhouten kleur die moeiteloos kan worden gecombineerd met andere houttinten en contrasterende details. Wat deze vloer extra speciaal maakt, is het extra grote plankformaat, waardoor de ruimte een rustige uitstraling krijgt. De PVC-vloeren van EKOFLOORS zijn vervaardigd van 100% schoon PVC, wat zorgt voor een milieuvriendelijke keuze. Bovendien is deze vloer waterbestendig en geschikt voor installatie met vloerverwarming, waardoor hij perfect is voor diverse ruimtes en behoeften.

Specificaties

Artikel nmr.
GID0207013
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
151 cm
Breedte
23,5 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm

Kleurstaal

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!