Ekofloors Herringbone Dryback Dublin Maas

Levertijd ca. 2 - 4 dagen
Adviesprijs € 44,98
€ 34,95 per m²

Je bespaart € 10,03 per m

Productomschrijving

Ontdek de Maas visgraat plak, een tijdloze en stijlvolle visgraatvloer uit onze EKO Herringbone collectie. Deze vloer is meer dan alleen een esthetische keuze; het is een investering in duurzaamheid en moderniteit. Geschikt voor vloerverwarming én vloerkoeling, biedt deze PVC-vloer een veelzijdige oplossing voor ieder modern vloerproject.

Bij EKOFLOORS gebruiken we uitsluitend 100% schoon materiaal, waardoor we voldoen aan de groeiende vraag naar milieuvriendelijke producten. Met een indrukwekkende slijtlaag van 0,55 mm is de Maas visgraat plak ook nog eens een duurzame keuze die jarenlang meegaat. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl met de Maas visgraat plak van EKOFLOORS.

Specificaties

Artikel nmr.
GID020604
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
61 cm
Breedte
12,2 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm

Kleurstaal

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!