EkofloorsHerringbone Dryback Brussel Rijn

Levertijd ca. 2 - 4 dagen
Adviesprijs € 44,98
€ 34,95 per m²

Je bespaart € 10,03 per m

Productomschrijving

Ontdek de Rijn visgraat plak uit onze EKO Herringbone collection, een PVC-visgraatvloer met een rustige en warme uitstraling die de natuurlijke schoonheid van hout prachtig weerspiegelt. Met een realistische print die vergelijkbaar is met een premier houtsortering, is deze vloer ongetwijfeld een bestseller in elke ruimte.

Deze PVC-vloer is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch: met een slijtlaag van 0,55 mm is hij duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage. Bovendien is de vloer geschikt voor vloerverwarming én vloerkoeling, waardoor hij het hele jaar door comfort biedt.

Met EKOFLOORS zet je een positieve stap richting duurzaamheid en milieubewustzijn, zonder in te leveren op stijl, kwaliteit en comfort. Kies voor de Rijn visgraat plak en transformeer elke ruimte in een oase van warmte en elegantie.

Specificaties

Artikel nmr.
GID020603
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
61 cm
Breedte
12,2 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm

Kleurstaal

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!