Ekofloors Herringbone Dryback Donau

Levertijd 2 - 4 dagen

Ontdek de Donau dryback visgraat uit onze EKO Herringbone collection, een hoogwaardige PVC-vloer met een natuurlijke houtlook. Met ons gebruik van 100% schone materialen zetten we een positieve stap richting duurzaamheid. De visgraatplanken zijn voorzien van een realistische houtprint in een lichte, noestarme kleur, waardoor ze naadloos integreren in diverse interieurstijlen.

De Donau visgraat is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam dankzij de slijtlaag van 0,55 mm, waardoor hij jarenlang meegaat. Ervaar de tijdloze elegantie en praktische voordelen van de Donau dryback visgraat en geef uw ruimte een vleugje natuurlijke schoonheid en duurzaamheid.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Donau 1
Donau 2
PVC vloeren
Adviesprijs € 44,98
Voor 34,95 per m²

U bespaart € 10,03 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
GID0206015
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
61 cm
Breedte
12,2 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!