Ekofloors Herringbone Dryback Ijssel

Levertijd ca. 2 - 4 dagen
Adviesprijs € 44,98
€ 34,95 per m²

Je bespaart € 10,03 per m

Productomschrijving

Ontdek de prachtige IJssel visgraat plak, een PVC-visgraatvloer met een warme eikenhouten kleur. Deze vloer wordt verlijmd gelegd, waardoor hij uitermate geschikt is voor vloerverwarming. Dankzij deze eigenschap worden vloeren uit de EKO Herringbone collection vaak projectmatig gebruikt.

PVC-vloeren zijn van nature 100% waterbestendig, waardoor ze perfect geschikt zijn voor vochtige ruimtes. De IJssel visgraat plak heeft een indrukwekkende slijtlaag van maar liefst 0,55 mm, waardoor hij bestand is tegen slijtage, krassen en de meeste vormen van schade.

Kies voor duurzaamheid en praktisch gemak; kies voor de IJssel visgraat plak en geniet van een vloer die niet alleen mooi is, maar ook langdurig meegaat.

Specificaties

Artikel nmr.
GID0206012
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
61 cm
Breedte
12,2 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm

Kleurstaal

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!