Ekofloors Herringbone Dryback Praag Amazone

Levertijd ca. 2 - 4 dagen
Adviesprijs € 44,98
€ 34,95 per m²

Je bespaart € 10,03 per m

Productomschrijving

Ontdek de verlijmbare Amazone PVC-visgraatvloer uit onze Herringbone collection, een ware blikvanger in ons assortiment. Ieder plankje van deze vloer is voorzien van een realistische embossing, waardoor de vloer bijna niet meer van echt hout te onderscheiden is. Bovendien bestaat de vloer uit 100% schoon materiaal, is hij zeer krasbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

Met onze Amazone visgraat PVC-vloer voeg je een echte eyecatcher toe aan jouw assortiment! Ervaar de perfecte combinatie van natuurlijke uitstraling, duurzaamheid en praktisch gemak en transformeer iedere ruimte in een stijlvolle en comfortabele omgeving.

Specificaties

Artikel nmr.
GID0206011
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
61 cm
Breedte
12,2 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm

Kleurstaal

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!