Ekofloors Herringbone Click Brussel Rijn

Levertijd 2 - 4 dagen

Ontdek de Rijn visgraat klik uit onze EKO Herringbone collection, een rustige visgraatvloer met een warme uitstraling die de natuurlijke schoonheid van hout perfect nabootst. De realistische print, vergelijkbaar met een premier houtsortering, spreekt velen aan en voegt een vleugje elegantie toe aan elk interieur.

Dankzij de vernieuwde klikverbinding is deze PVC-vloer eenvoudig zelf te leggen, wat tijd en moeite bespaart bij de installatie. Met een slijtlaag van 0,55 mm is deze vloer niet alleen duurzaam, maar gaat hij ook jarenlang mee, waardoor het een verstandige keuze is voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

Kies voor de Rijn visgraat klik en zet een positieve stap in de richting van duurzaamheid en milieubewustzijn, zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Rijn 1
Rijn 2
PVC vloeren
Adviesprijs € 49,95
Voor 38,95 per m²

U bespaart € 11,- per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
GID010603
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
75 cm
Breedte
15 cm
Dikte totaal
5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!