Ekofloors Herringbone Click Seine

Levertijd 2 - 4 dagen

Ontdek de Seine visgraat klik, een parel uit onze EKO Herringbone collection, die een prachtige toevoeging zal zijn aan het interieur van jouw klanten. Met een slijtlaag van 0,55 mm en een dikte van 5,0 mm biedt deze PVC-vloer duurzaamheid en robuustheid, waardoor jouw klanten lang kunnen genieten van de tijdloze schoonheid van deze vloer.

Wat deze vloer nog aantrekkelijker maakt, is dat hij gemaakt is van 100% schoon materiaal, waardoor hij een duurzame keuze is voor milieubewuste consumenten. Bovendien is de Seine visgraat klik volledig waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming, waardoor hij niet alleen mooi is, maar ook praktisch en functioneel in verschillende ruimtes.

Met de Seine visgraat klik geef je jouw klanten niet alleen een prachtige vloer, maar ook gemoedsrust, wetende dat ze investeren in kwaliteit, duurzaamheid en comfort voor de lange termijn.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Seine 1
Seine 2
PVC vloeren
Adviesprijs € 49,95
Voor 38,95 per m²

U bespaart € 11,- per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
GID0106013
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
75 cm
Breedte
15 cm
Dikte totaal
5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!