Ekofloors Herringbone Click Praag Amazone

Levertijd 2 - 4 dagen

Ontdek de Amazone visgraat klik vloer uit onze EKO Herringbone collection, een topvloer die uitblinkt in kwaliteit. De tijdloze, natuurlijke kleur, gecombineerd met de realistische embossing, maakt deze vloer een uitstekende keuze voor ieder project. Bovendien is de vloer voorzien van een verbeterde klikverbinding, waardoor je deze snel en eenvoudig in elkaar kunt klikken.

Kies voor een klik PVC-visgraatvloer en geniet niet alleen van tijdloze elegantie, maar ook van duurzaamheid. Met de Amazone visgraat klik vloer haal je een vloer in huis die niet alleen stijlvol is, maar ook langdurig meegaat. Ontdek de perfecte combinatie van esthetiek en praktisch gemak en transformeer je ruimte met een vloer die aan al je wensen voldoet.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Amazone
Amazone 2
PVC vloeren
Adviesprijs € 49,95
Voor 38,95 per m²

U bespaart € 11,- per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
GID0106011
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
75 cm
Breedte
15 cm
Dikte totaal
5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!