Ekofloors Herringbone Click Amsterdam Colorado

Levertijd ca. 2 - 4 dagen
Adviesprijs € 49,95
€ 34,95 per 70 cm

Je bespaart € 15,- per m

Productomschrijving

 

Met onze 100% schone materialen maken we het gemakkelijk voor jouw bedrijf om aan de groeiende behoefte aan ecologisch verantwoorde vloeroplossingen te voldoen. De Colorado visgraat klik combineert moeiteloos de gemakken van een PVC-vloer met de uitstraling van een authentieke houten visgraatvloer. Dankzij de eenvoudige klikverbinding is deze vloer binnen een mum van tijd gelegd, waardoor je projecten efficiënter en sneller kunt voltooien. Kies voor de Colorado visgraat klik en breng duurzaamheid en esthetiek samen in jouw ruimtes.

Specificaties

Artikel nmr.
GID010601
Levertijd
2 - 4 dagen
Vloerverwarming
Lengte
75 cm
Breedte
15 cm
Dikte totaal
5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm

Kleurstaal

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!