Alkmaar

Een parketvloer van de Parketloods in Alkmaar 

Wil je een parketvloer kopen? Ben je op zoek naar een vloerenspecialist in de buurt van Alkmaar voor een parketvloer? Als je op zoek bent naar een nieuwe parketvloer, is het belangrijk om goed te bedenken wat jouw precieze wensen zijn. Parketvloeren zijn er namelijk in allerlei verschillende mogelijkheden. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Parketloods is voor u hét aangewezen bedrijf voor het kopen van een parketvloer. Het assortiment is namelijk zeer breed en als doelstelling hebben wij om ook mensen met een relatief klein budget, een kwalitatief hoogstaande en stijlvolle vloer te kunnen aanbieden. Dit houdt in dat je bij ons met een beperkt budget een vloer van exotisch hardhout niet hoeft uit te sluiten. Wij snappen dat dit de zoektocht naar de juiste vloer niet gemakkelijker maakt en daarom willen wij jou graag op weg helpen met enkele tips.  

Parketvloer kopen 

Als je een parketvloer voor in Alkmaar gaat kopen bij Parketloods, is het belangrijk om jouw wensen op een rij te zetten. Allereerst kun je het beste nagaan wat je voor interieurstijl en kleurenschema in gedachten hebt voor de beoogde ruimte. Een parketvloer moet hier uiteraard op aansluiten. Bij een klassiek interieur zijn de traditionele houtsoorten met grove knoesten, zoals eikenhout, zeer geschikt. Bij een modern interieur passen de vloeren met minder imperfecties beter. Wat ook een belangrijk aspect is, is de breedte van de plank en de legvorm van de vloerdelen. Erg populair is het zogenaamde visgraat parket. Voor klassieke interieurs blijft lamelparket/ multivloer eiken favoriet. Indien wenselijk kunnen wij jou hierbij helpen. Je kan langskomen in onze showroom, zodat we je alle mogelijkheden kunnen laten zien. Als er niets voor u bij zit, is dat geen probleem. Wij bedenken en ontwerpen zelf ook nieuwe vloeren, waardoor wij ook een vloer kunnen maken naar uw wensen.  

Keuze voor een parketvloer in Alkmaar 

Ons aanbod met parketvloeren voor bij u in Alkmaar is zeer divers. Zo kun je kiezen uit verschillende: 

  • Kleuren 
  • Maten 
  • Prijzen 
  • Structuren 
  • Materialen 

Door ons aanbod, vind je bij ons beslist de parketvloer die je voor ogen hebt. Heb je speciale wensen voor een parketvloer? Dan kun je deze met ons bespreken. Graag voorzien wij jou in jouw wensen met een passende parketvloer. 

Parketloods werkt duurzaam 

Wij kunnen parketvloeren in Alkmaar aanbieden voor scherpe prijzen, omdat wij direct van de fabriek kopen. Hierdoor hebben we niet te maken met een tussenpersoon, wat zowel ons als u geld bespaart. Ook zijn de fabrieken waarvan wij het hout kopen, naast de bossen gelegen, waardoor het hout niet meerdere keren door Europa vervoerd hoeven te worden. Het hout hoeft slechts één keer vervoerd te worden, naar Parketloods dus. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en dit zie je ook terug in onze werkzaamheden. Wilt u één van onze mooie duurzame parketvloeren aanschaffen? Vraag dan via onze website een offerte op en wij komen bij u terug met een scherpe prijs.  

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Parketvloer | Alkmaar

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.