Zoeken gehele website...
Zoek!
Lamelparket voor uw woning of kantoor in de buurt van Heemskerk verkrijgbaar bij Parketloods
Heemskerk

Lamelparket voor uw woning of kantoor in de buurt van Heemskerk verkrijgbaar bij Parketloods

Lamelparket aanschaffen voor uw woning of kantoor in de buurt van Heemskerk? Wilt u graag een houten vloer die betaalbaar is en betere eigenschappen heeft? Bespreek dan de mogelijkheden op het gebied van lamelparket met Parketloods in de buurt van Heemskerk. Parketloods is al vele jaren dé aangewezen partij in de buurt van Heemskerk als u lamelparket wilt kopen. Dit komt o.a. door ons zeer uitgebreide assortiment met lamelparket dat wij kunnen leveren in Heemskerk en omgeving. Lamelparket is verkrijgbaar in diverse maten en houtsoorten. Wilt u graag lamelparket in eiken? Of liever Essen, Maple of Beuken lamelparket. Wij maken naar wens de multivloeren op maat. Meer informatie over lamelparket? Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag.

Lamelparket met één strook of drie strook kant

Als u lamelparket aanschaft bij Parketloods in de buurt van Heemskerk kunt u kiezen tussen één strook en drie strook kant en klaar parket en visgraat en tapis lamelparket. 1 strook lamelparket ziet eruit als een massieve plank.3 Strook lamelparket is opgebouwd uit 3 smalle strookjes van 69mm. Hierdoor ziet het eruit als stroken of tapis parket. Welke soort lamelparket u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van de beste prijs. Wij importeren ons lamelparket namelijk direct vanaf verschillende Europese fabrieken.

Voordelen van lamelparket

Lamelparket is erg geliefd onder onze klanten in Heemskerk en omgeving. Dit komt mede door de vele voordelen die lamelparket biedt:

  • Lamelparket heeft een lange levensduur
  • maatvast
  • Zowel zwevend als verlijmd te leggen (verhuisbaar indien zwevend gelegd)
  • Ons lamelparket is formaldehyde-arm klasse E-1

Op onze website zijn de andere voordelen te vinden.

Ecologisch verantwoord lamelparket van top kwaliteit

Het lamelparket van Parketloods in de buurt van Heemskerk wordt ecologisch verantwoord gemaakt en is van top kwaliteit. Hierdoor maken tegenwoordig vele interieurstylisten, vastgoedbeheerders, aannemers en ZZP’ers in Heemskerk en omgeving gebruik van ons lamelparket. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

ParketLoods logo
ParketLoods
Tekst naw
ParketLoods020 - 261 39 07info@parketloods.nlKeienbergweg 27, 1101 EX Amsterdam Zuid-Oost

Voorwaarden | Disclaimer

De prijzen in de webshop staan standaard op Incl. btw 

ParketLoods logo
ParketLoods