Lamelparket voor jouw woning of kantoor in de buurt van Heemskerk verkrijgbaar bij Parketloods

Lamelparket aanschaffen voor jouw woning of kantoor in de buurt van Heemskerk? Wil je graag een houten vloer die betaalbaar is en betere eigenschappen heeft? Bespreek dan de mogelijkheden op het gebied van lamelparket met Parketloods in de buurt van Heemskerk. Parketloods is al vele jaren dé aangewezen partij in de buurt van Heemskerk als je lamelparket wilt kopen. Dit komt o.a. door ons zeer uitgebreide assortiment met lamelparket dat wij kunnen leveren in Heemskerk en omgeving. Lamelparket is verkrijgbaar in diverse maten en houtsoorten. Wil je graag lamelparket in eiken? Of liever Essen, Maple of Beuken lamelparket. Wij maken naar wens de multivloeren op maat. Meer informatie over lamelparket? Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op. Wij informeren jou graag.

Lamelparket met één strook of drie strook kant

Als je lamelparket aanschaft bij Parketloods in de buurt van Heemskerk kun je kiezen tussen één strook en drie strook kant en klaar parket en visgraat en tapis lamelparket. 1 strook lamelparket ziet eruit als een massieve plank.3 Strook lamelparket is opgebouwd uit 3 smalle strookjes van 69mm. Hierdoor ziet het eruit als stroken of tapis parket. Welke soort lamelparket je ook kiest, bij ons ben je verzekerd van de beste prijs. Wij importeren ons lamelparket namelijk direct vanaf verschillende Europese fabrieken.

Voordelen van lamelparket

Lamelparket is erg geliefd onder onze klanten in Heemskerk en omgeving. Dit komt mede door de vele voordelen die lamelparket biedt:

  • Lamelparket heeft een lange levensduur
  • maatvast
  • Zowel zwevend als verlijmd te leggen (verhuisbaar indien zwevend gelegd)
  • Ons lamelparket is formaldehyde-arm klasse E-1

Op onze website zijn de andere voordelen te vinden.

Ecologisch verantwoord lamelparket van top kwaliteit

Het lamelparket van Parketloods in de buurt van Heemskerk wordt ecologisch verantwoord gemaakt en is van top kwaliteit. Hierdoor maken tegenwoordig vele interieurstylisten, vastgoedbeheerders, aannemers en ZZP’ers in Heemskerk en omgeving gebruik van ons lamelparket. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!