Aalsmeer

Koop uw lamelparket bij de Parketloods in Aalsmeer

Koop uw lamelparket bij de Parketloods in Aalsmeer als u op zoek bent naar een betaalbare houten vloer van goede kwaliteit. Een lamelparket past in elk interieur van een woning of kantoor. Bij ons heeft u keuze uit een ruim assortiment aan lamelparket waaruit u kunt kiezen. Wij verkopen lamelparket van diverse houtsoorten:

 • Beuken
 • Eiken
 • Essen
 • Maple

Bij de Parketloods in Aalsmeer is het mogelijk om uw multi vloer op maat te laten maken. Wilt u meer informatie over lamelparket? Neem contact met ons op. U vindt hier onze contact gegevens. Vanaf uw computer een vloer bestellen is soms erg lastig. Wij bieden daarom de mogelijkheid om drie kleurstalen vrijblijvend aan te vragen, deze worden kosteloos naar u opgestuurd. Vraag hier uw kleurstalen aan.

Wat zijn de voordelen van lamelparket?

Lamelparket is erg populair omdat het vele voordelen heeft. Hieronder een aantal voordelen van lamelparket:

 • In vele uitvoeringen mogelijk
 • Maatvast
 • Lamelparket heeft een lange levensduur
 • Ons lamelparket is formaldehyde-arm klasse E-1
 • Zowel zwevend als verlijmd te leggen

Verschillende soorten lamelparket te koop bij de Parketloods in Aalsmeer

De Parketloods in Aalsmeer verkoopt verschillende soorten lamelparket. Het is mogelijk om te kiezen uit de volgende soorten lamelparketten:

 • Één strook lamelparket
 • Drie strook lamelparket
 • Kant en klaar lamelparket
 • Tapis lamelparket

Éen strook lamelparket ziet eruit als een massieve plank. Terwijl drie strook lamelparket is opgebouwd uit drie smalle strookjes van 69 mm. Het ziet eruit als tapis- of strokenparket. Ons hout komt direct uit verschillende Europese fabrieken. Ons eikenhout heeft het KFC keurmerk. Het houdt in dat dit hout aan strenge eisen voldoet van duurzaam en sociaal bosbehoud.

Heeft u vragen? Neem contact op met de Parketloods

Ons brede assortiment zorgt ervoor dat we voor iedereen een passende vloer hebben. Wilt u advies bij het kopen van een vloer of heeft u vragen? Neem contact op via ons contactformulier, per email info@parketloods.nl of telefonisch op telefoonnummer 020 – 261 39 07.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Lamelparket | Aalsmeer

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Onze showrooms zijn open!

Onze tweede showroom in Rhenen (Veenendaal) is nu ook open! Maar u blijft natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Lees hier meer